Testen, Meten & Training

Wij hebben de kunde en apparatuur om een groot aantal van gangbare testen aan te bieden. Daarnaast kunnen wij zelf poeder coaten en nat lak spuiten om verdere analyses uit te voeren. Een professionele ovenmeeting op locatie met rapport behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar meer informatie, advies, training of een offerte op maat? Neem contact met ons op of bel: +31 (0)76 5035188

  

 

Private Label & Customization voor Fabrikanten 

Hoe kan ik met coating producten het verschil maken voor mijn klanten en meer omzet genereren? Verf kan ik toch overal kopen? Wij hebben een unieke formule ontwikkelt die van een generiek product een merkproduct met meerwaarde maakt.

Ook op zoek naar meer omzet met coating en aanverwante producten? Neem contact met ons op of bel: +31 (0)76 5035188

 

 

 

VOS Reductie & Registratie

Bent u op zoek naar minder administratie en meer overzicht met betrekking tot de wettelijke vereiste VOS registratie? Wij houden alle producten bij die wij aan u verkopen en kunnen op aanvraag deze informatie in no-time verstrekken, wel zo makkelijk. Daarnaast kunnen wij ook ondersteunen in het terugdringen van de VOS uitstoot. We gaan graag samen kijken naar de mogelijkheden.

Voor persoonlijk advies neem contact met ons op of bel: +31 (0)76 5035188