INDUSTRIE LAKKEN

Topmerken voor alle toepassingen

 

Industrie lakken voor elke toepassing

Industrie lakken worden toegepast op een grote diversiteit aan producten, waarbij corrosiewering en esthetische uitstraling optimaal gecombineerd kunnen worden. Lely Coatings levert een zo breed mogelijk assortiment industrie lakken in diverse kwaliteiten voor veel toepassingsgebieden op metalen en kunststoffen. Het uitgangspunt is dat rendement en duurzaamheid in balans zijn.

Wij adviseren onze klanten graag over toe te passen verfsystemen, zodat het productieproces optimaal, kostenefficiënt en milieubewust kan worden uitgevoerd. Hierbij richten wij ons met name op korte droogtijden van onze lakken en de vermindering van uw VOS uitstoot. Om tegemoet te komen aan de toekomstige milieueisen betreffende het gebruik van en het reduceren van vluchtige organische stoffen (VOS), leveren wij diverse high solid lakken en naast solventhoudende industrielakken ook watergedragen industrie lakken.

Onze kleurendatabase bevat vele duizenden kleurrecepten, waaronder Ral, Pantone, British Standard en NCS kleuren. Voor uw klant specifieke kleuren, staan onze gekwalificeerde kleurmeesters voor u klaar om de gewenste kleuren te ontwikkelen.

Lely Coatings biedt een uitstekende service, een grote mate van flexibiliteit, een ruime voorraad en een optimale begeleiding van uw projecten.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze industrie lakken kunt u ook de website van onze leveranciers bezoeken via onderstaande links: 

Zandleven coatings

Bent u geïnteresseerd in onze industrie lakken en wilt u een offerte aanvragen of bent u op zoek naar een passend advies? Wij nodigen u graag uit contact op te nemen met Lely Coatings. Bellen kan altijd op: +31 (0)76 5035188