Industrielakken worden toegepast op een grote diversiteit producten, waarbij corrosiewering en esthetische uitstraling optimaal gecombineerd kunnen worden. Lely Coatings levert een zo breed mogelijk assortiment industrielakken in diverse kwaliteiten voor veel toepassingsgebieden op metalen en kunststoffen. Het uitgangspunt is dat rendement en duurzaamheid in balans zijn.

Wij adviseren onze klanten graag over toe te passen verfsystemen, zodat het productieproces optimaal, kostenefficiënt en milieubewust kan worden uitgevoerd. Hierbij richten wij ons met name op korte droogtijden van onze lakken en de vermindering van uw VOS uitstoot. Om tegemoet te komen aan de toekomstige milieueisen betreffende het gebruik van en het reduceren van vluchtige organische stoffen (VOS), leveren wij diverse high solid lakken en naast solventhoudende industrielakken ook watergedragen industrielakken.

Onze kleurendatabase bevat vele duizenden kleurrecepten, waaronder Ral, Pantone, British Standard, NCS kleuren. Voor uw klantspecifieke kleuren, staan onze gekwalificeerde kleurmakers voor u klaar om de gewenste kleuren te ontwikkelen.

Lely Coatings b.v. biedt een uitstekende service, een grote mate van flexibiliteit,
een ruime voorraad en een optimale begeleiding van uw projecten.

Voor meer informatie over onze industrielakken kunt de website van onze leveranciers bezoeken.

Klik op onderstaande links om het productaanbod te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in onze industrielakken, wilt u een offerte aanvragen, of bent u op zoek naar een passend advies, nodigen wij u uit contact op te nemen met Lely Coatings.