PROTECTIVE & DEFENSIE COATINGS

Voor langdurige bescherming

 

Voor langdurige bescherming

Lely Coatings levert een breed pakket protective coatings, welke worden toegepast op producten die zich bevinden in veelal agressieve milieus (klimaatklasse C4, C5I en C5M), waardoor hoogwaardige en langdurige bescherming onontbeerlijk is. Protective coatings zijn, indien gewenst, af te werken met een esthetisch UV beschermende toplaag. Hierbij te denken aan onder andere bruggen, sluisdeuren, waterkeringen, booreilanden, lantarenpalen, hoogspanningsmasten en vele andere producten waarbij hoogwaardige en langdurige verduurzaming voorop staan.

Het totale systeem, vanaf de gebruikte metaalsoort, de voorbehandeling en het toepasbare verfsysteem, dienen in overeenstemming te zijn met de toepassing en de omgevingscondities waarin betreffende producten worden geplaatst en gebruikt. Lely Coatings voorziet u graag van de juiste adviezen en levert indien gewenst verfbestekken op maat, zodat langdurige bescherming van uw producten gewaarborgd blijven.

Defensie coatings

Wij leveren al jaren coatings voor defensie doeleinden (RAL9 waaier) en hebben de nodige autorisatie en kennis in huis. Wij kunnen het gehele proces begeleiden en zijn op de hoogte van de geldende normen rond defensie coatings. Ons netwerk beslaat alle belangrijke leveranciers van defensie coatings en sinds kort kunnen wij ook deze ook watergedragen en in spuitbussen leveren.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze protective coatings kunt u de website van onze leveranciers bezoeken. Klik op onderstaande links om het productaanbod te bekijken:

Zandleven coatings

Bent u geïnteresseerd in onze protective coatings en wilt u een offerte aanvragen of bent u op zoek naar een passend advies? Wij nodigen u graag uit contact op te nemen met Lely Coatings. Bellen kan altijd op: +31 (0)76 5035188