INTERIEUR LAKKEN

Kwalitatief hoogwaardige lakken

 

Lakken voor een perfect eindresultaat!

Lely Coatings levert een compleet pakket interieur lakken en toebehoren voor elke ondergrond en toepassing. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten om een perfect eindresultaat te realiseren. Onze klanten uit de jachtbouw, interieurbouw, trappenbouw, keuken- en meubelindustrie stellen hoge eisen aan kwaliteit, esthetiek en gebruiksgemak. Met onze uitgebreide voorraad, expertise, en ervaring van onze kleurmeesters gaan wij elke uitdaging aan. Bijzondere toepassingen gezocht, glascoating, hechting op allerlei kunststoffen of zelfs nano-coatings? Wij hebben het in ons assortiment.

Het pakket bestaat o.a. uit blanke lakken, kleurlakken, fillers, beitsen, oliën, waxen, plamuur, applicatie en onderhoudsmiddelen. De keuze bestaat uit een solvente houdende en watergedragen lijn. In alle kleuren en veel effecten leverbaar.

Met name op het gebied van productkennis, productkeuze en applicatietechnieken is het vanzelfsprekend dat wij onze klanten professioneel begeleiden en ondersteunen. Dit doen wij met actieve ondersteuning van de fabrikanten van deze producten.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze interieur lakken kunt u de website van onze leverancier bezoeken. Klik op onderstaande link om het productaanbod te bekijken:

Bent u geïnteresseerd in onze interieur lakken en wilt u een offerte aanvragen of bent u op zoek naar een passend advies? Wij nodigen u graag uit contact op te nemen met Lely Coatings. Bellen kan altijd op: +31 (0)76 5035188