SILICONE ROOFING TG

Revolutionaire Silicone Roofing TG

Een duurzame witte coating voor platte daken, aangebracht over de bestaande (tot 30 jaar oude) situatie resulterend in een levensduurverlenging van +25 jaar. Reflectie van de witte coating zorgt voor een lagere temperatuur in de ruimte daaronder en meer opbrengst van eventuele zonnepanelen. Afwerking is naadvrij, blijvend flexibele en waterdicht.

 

De Coating voor het verduurzamen van het platte dak 

Waar is het uit gemaakt?
De Silicone Roofing TG is gemaakt van een silicone bindmiddel welke is vervaardigd uit silicium. Silicium bestaat uit zand wat één van de meest voorkomende grondstof is op de wereld, duurzaam dus.

Voor welke dakbedekkingen is het geschikt? 
Applicatie op bestaande daken bitumen en EPDM (andere materialen zoals beton en metaal eveneens mogelijk) met een levensduur van +25 jaar

Welke voordelen heb ik?

  • Levensduurverlenging van het dak +25 jaar (en tot 50 jaar) 
  • Lagere reparatie en onderhoudskosten
  • Milieuvriendelijk, urban heating island effect wordt verminderd, dak temperatuur max 45 vs. boven de 80 graden bij een zwart dak
  • Extreme UV-bescherming, zonwerend en temperatuur verlagend (energiebesparend, verhoogd de opbrengst van eventuele zonnepanelen)
  • Draagt bij aan CO2 reductie
  • Waterdicht (geen naden), blijvend flexibel

Levensduur Coating
25 jaar en daarna is de Silicone Roofing nog een keer toe te passen en wordt er weer een levensduurverlenging van 25 jaar verwacht. 

ROI:
Een bestaand bitumen dak kan vaak maar 1x over laagt worden. De overlaging is in prijs ca. net zo duur als een behandeling met de coating echter moet het dak bij het volgende onderhoud volledig vervangen worden. De prijzen voor het vervangen zijn aanzienlijk hoger dan het behandelen met coating.

 

Voor meer informatie over onze Silicone Roofing TG kunt u de website van onze leverancier bezoeken. Klik op onderstaande logo om doorgestuurd te worden:

.

Wij zijn gecertificeerd en getraind door Global om deze coating te mogen verkopen, daken te inspecteren en de coating aan te brengen. Dit doen we samen met onze eveneens gecertificeerde applicatiepartner Stef, klik op de logo voor meer info:

Bent u geïnteresseerd en wilt u een offerte aanvragen of bent u op zoek naar een passend advies? Wij nodigen u graag uit contact op te nemen met Lely Coatings. Bellen kan altijd op: +31 (0)76 5035188