COOL ROOFS BY LELY COATINGS

In bovenstaande animatie leggen we u de Cool Roofs by Lely Coatings uit.

Revolutionaire dak verkoeling en verduurzaming voor platte daken

Bent u op zoek naar een oplossing voor lekkages, een verouderde dakbedekking of wilt u uw duurzaamheidsdoelstellingen halen? Lely Coatings biedt de perfecte oplossing met “Cool Roofs” voor platte daken van hoogwaardige kwaliteit. Onze witte naadloze dakbedekking, vervaardigd uit duurzaam silicium, is geschikt voor verschillende soorten dakbedekkingen en verlengt de levensduur van uw dak met maar liefst 25+ jaar. Bovendien draagt u met onze Cool Roofs bij aan een duurzamere toekomst.

 

 

Er is meer goed nieuws!

Onze vloeibare dakbedekking heeft een reflectie-index (SRI) van maar liefst 95%, wat zorgt voor een aangename temperatuur onder het dak, minder energieverbruik voor koeling en een verhoogde opbrengst van zonnepanelen. Bovendien is deze afwerking naadloos, flexibele en waterdicht. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkages.

Met de investering in Cool Roofs by Lely Coatings bespaart u niet alleen op lange termijn op onderhouds- en vervangingskosten, maar ook op energiekosten. Kies voor duurzaamheid en comfort met onze hoogwaardige vloeibare dakbedekking.

Met Cool Roofs by Lely Coatings geniet u van vele voordelen, zoals:

  1. Levensduurverlenging van het dak van 25+ tot wel 50 jaar.
  2. Kiwa gecertificeerd en duurzaam conform NEN-EN 1297-1:1994 en niet brandbaar conform de NEN 6063:2019.
  3. 10 jaar product garantie, optioneel met een verzekerde garantie.
  4. Geschikt voor verschillende soorten dakbedekking zoals, bitumen, PVC en EPDM, maar ook toepasbaar op onder andere hout, beton, RVS.
  5. Lagere reparatie en onderhoudskosten.
  6. In vergelijking met het vervangen van een dak is de prijs van de coating beduidend lager.
  7. Milieuvriendelijk, urban heat island effect wordt verminderd, dak temperatuur max 40 vs. boven de 80 graden bij een zwart dak.
  8. Verhoging van de opbrengst van eventuele zonnepanelen.
  9. Het bindmiddel is gemaakt van silicium een duurzaam materiaal dat voorkomt in zand.
  10. Waterdicht en blijvend flexibel. (400% rekbaarheid).

Voor meer info, advies en een offerte neem contact op met Lely Coatings. Cool Roofs van Lely Coatings de naadloze, verkoelende en levensduur verlengde dakbedekking.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over onze siliconen dakcoating? Bekijk dan nu onze informatieve video’s! Ontdek de voordelen, toepassingen en installatietechnieken van Cool Roofs by Lely Coatings.

Voor meer informatie over onze Cool Roofs by Lely Coatings kunt u de website van onze leverancier bezoeken. Wij zijn gecertificeerd en getraind door Global om deze coating te mogen verkopen, daken te inspecteren en de coating aan te brengen. Dit doen we samen met onze eveneens gecertificeerde applicatiepartner Stef, klik op de logo voor meer info:

Bent u geïnteresseerd en wilt u een offerte aanvragen of bent u op zoek naar een passend advies? Wij nodigen u graag uit contact op te nemen met Lely Coatings. Bellen kan altijd op: +31 (0)76 5035188

 

Veelgestelde vragen

Wit – Grijs – Zwart

Wij hebben partners door heel Nederland zitten die dit voor ons verzorgen. Daarnaast werken wij momenteel op projectbasis in het buitenland en gaan dit in de toekomst verder uitbouwen.

Product garantie is 10 jaar, daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een verzekerde garantie af te sluiten (inclusief applicatie).

Ja, wij leveren hierbij een verwerkingshandleiding en er staat altijd een Cool Roofs specialist om mee te kijken.

Dit moet op droge dagen gebeuren. Tussen de 5 graden en 25 graden Celsius.

Ja, Silicone Roofing TG is zeer goed over te schilderen. Wanneer de ondergrond goed wordt schoongemaakt zal de nieuwe coatinglaag zonder problemen hechten. Let op, dit moet wel een Silicone Roofcoating zijn!

Ja, de coating is zeer goed bij te werken. Wanneer de ondergrond goed wordt schoongemaakt kan er een nieuwe laag aangebracht worden. Bij grotere schades kan ook een vlies worden gebruikt.

Een witte bitumineuze afwerking heeft een gemiddelde reflectie waarde van 35-40%. Cool Roofs by Lely Coatings heeft een start reflectie van 90%.

KUNNEN WIJ U ERGENS MEE HELPEN?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega’s.

+31 (0)76 5035188

Sebastian Umbreit, Managing Director Lely Coatings